ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι αυτές τις μέρες, αναβαθμίστηκε η ιστοσελίδα μας (art-teachers.com). Ευχόμαστε το νέο site της Ένωσης να μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά,

να διαδοθούν πιο εύκολα οι πρωτότυπες εργασίες, καθώς και τα εργασιακά προβλήματα να τεθούν στη βάση της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.
Την προσπάθεια αυτή στήριξε ο Γιώργος Δρόσος μέλος της Ένωσης από τη Θεσσαλονίκη.                                                                                                                                                                              Παράλληλα με την ιστοσελίδα μας εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί με μεγάλη επισκεψιμότητα το facebook της Ένωσης, το οποίο διαχειρίζεται η Στέλλα Αλεξανδράτου.
Το ΔΣ της Ένωσης για την ανάληψη ευθύνης διαχείρισης του νέου site και του facebook της Ένωσης, ευχαριστεί θερμά το Γιώργο Δρόσο και τη Στέλλα Αλεξανδράτου, οι οποίοι αφιέρωσαν και συνεχίζουν να αφιερώνουν αφιλοκερδώς το χρόνο τους, για την επικοινωνία των μελών και τη διάδοση  των θέσεων της Ένωσής μας.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε το νέο site μας και με την κατάθεση των απόψεών σας να το εμπλουτίσουμε.