HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔιεκδικήσειςΈνωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων: Κάλεσμα στην ΑΣΚΤ την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

anapl

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, ώρα 7μμ
Αμφιθέατρο ΑΣΚΤ
    Παρκαρισμένοι εκπαιδευτικοί και η σφαγή των αναπληρωτών
           Όλη η λογική του υπουργείου εν όψει Σεπτέμβρη. Πλέον δεν κρύβονται.

Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας ενημερώνουμε ότι όλο αυτό τον μήνα μας έχει απασχολήσει έντονα το μεγάλο ζήτημα που αφορά στον κλάδο μας, και αυτό είναι η έξωση των αναπληρωτών Ειδικοτήτων από την Πρωτοβάθμια.
Αρκετές ενημερώσεις που αφορούν στη δράση μας για το θέμα, σάς έχουμε στείλει και έχουμε αναρτήσει στο διαδίκτυο.
Ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν καλή εξέλιξη. Ενημερωθείτε από τον παραπάνω σύνδεσμο για τις δηλώσεις του Υπ. Παιδείας, που έγιναν αμέσως μετά το συνέδριο της ΔΟΕ.

Η απροκάλυπτη θέση του Υπουργού Παιδείας περί «παρκαρισμένων εκπαιδευτικών», με σαφή αναφορά στην μη αναγκαιότητα παρουσίας  των Ειδικοτήτων Αισθητικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια οδηγεί στην επείγουσα ανάγκη να κινητοποιηθούμε ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!
Στη συγκέντρωση έχουν κληθεί και θα παρευρίσκονται φορείς και πρόσωπα των Εικαστικών Τεχνών: ο Πρύτανης της ΑΣΚΤ: Π. Χαραλάμπους, η Πρόεδρος του ΕΕΤΕ: Εύα Μελλά, η Καθηγήτρια Διδακτικής της Τέχνης στην ΑΣΚΤ: Τιτίκα Σάλλα, η Σύμβουλος Εικαστικών:  Όλγα Ζιρώ, η Σύμβουλος Εικαστικών στο ΙΕΠ: Κλεοπάτρα Μουρσελά.

Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων μας στη συγκέντρωσή μας, για να ενημερωθούμε αναλυτικά και να συναποφασίσουμε μετά από συγκεκριμένες προτάσεις για τις επόμενες κινήσεις μας.